Rosenbech - Behandlinger

Placeholder Picture

Healing

Langt de fleste ubalancer i vores energilegeme kan bringes i bedring ved hjælp af healing.

Man kan heale og behandle på alt. Det er kun vores fantasi, der sætter grænser.

Healing er en form for energioverførsel. Energien kommer fra universet igennem mig og videre til klienten. Når jeg healer, får jeg indimellem clairvoyante beskeder. Beskederne er ofte til hjælp, så behandlingen bliver mest optimal.

Healing giver indre ro og kan lindre ubalancer og smerter, uanset om de er fysiske eller psykiske. Raske og velfungerende mennesker kan også have gavn af healing. En behandling vil nemlig også kunne bruges i forbindelse med selvudvikling.

Jeg har i min tid som reiki-healer behandlet på:

Healing er ikke noget man behøver at tro på, for at det virker. Det vigtigste er at jeg gør det, og jeg ved at det virker!

Min erfaring har lært mig at jo mere åben og spirituel man er som klient, jo større effekt giver en healingsbehandling. Børn f.eks. er meget åbne og har sjældent nogen form for skepsis. De har ingen forbehold overhovedet.

Alle mine behandlinger er individuelle og tilpasses den enkelte klient på dagen, hvor behandlingen udføres. Healingen kombineres evt. med lidt massage og/eller zoneterapi og evt. clairvoyante beskeder videregives under behandlingen.

Fjernhealing er også en mulighed. Dette foregår, hvis afstanden mellem klienten og min klinik er for stor, eller situationen taler derfor.