English Besøg mig på Facebook

Rosenbech - Alternativ behandler

Behandlinger

Mine behandlinger kombineres typisk af flere af følgende behandlingsformer, men tilbydes også særskilt:

Healing
Massage
Trance- og Regressionsterapi
Zoneterapi


Spar 25% på din første behandling!Behandlinger


Alle mine behandlinger er individuelle og tilpasses den enkelte klient på dagen, hvor behandlingen udføres. Alt efter hvad klienten ønsker, behandles med én eller flere behandlingsmetoder og mulige clairvoyante beskeder videregives under behandlingen.


Healing


Langt de fleste ubalancer i vores energilegeme kan bringes i bedring ved hjælp af healing.

Rosenbech - Healing

Man kan heale og behandle på alt. Det er kun vores fantasi, der sætter grænser.

Healing er en form for energioverførsel. Energien kommer fra universet igennem mig og videre til klienten. Når jeg healer, får jeg indimellem clairvoyante beskeder. Beskederne er ofte til hjælp, så behandlingen bliver mest optimal.

Healing giver indre ro og kan lindre ubalancer og smerter, uanset om de er fysiske eller psykiske. Raske og velfungerende mennesker kan også have gavn af healing. En behandling vil nemlig også kunne bruges i forbindelse med selvudvikling.

Jeg har i min tid som reiki-healer behandlet på:
 • fysiske skavanker, så som ømme muskler, som ikke kunne tåle mere massage eller på steder, hvor det ikke var muligt at massere
 • mennesker med lavt selvværd, for at styrke dette
 • mennesker, der gerne ville blive bedre til at sige fra
 • en kvinde, som var igang med sit 3. fertilitetsforsøg. (Det lykkes hende faktisk at blive gravid)
 • personer med sorg over at have mistet nogen, som de havde kære
 • børn, af forskellige årsager
 • folk med alvorlige sygdomme, så situationen var nemmere at tackle for dem
 • mennesker, der skulle til en afsluttende eksamen
 • mennesker, som trængte til et større psykisk overskud
 • mennesker med jetlag
 • og meget, meget andet
 • Healing er ikke noget man behøver at tro på, for at det virker. Det vigtigste er at jeg gør det, og jeg ved at det virker!

  Min erfaring har lært mig at jo mere åben og spirituel man er som klient, jo større effekt giver en healingsbehandling. Børn f.eks. er meget åbne og har sjældent nogen form for skepsis. De har ingen forbehold overhovedet.

  Alle mine behandlinger er individuelle og tilpasses den enkelte klient på dagen, hvor behandlingen udføres. Healingen kombineres evt. med lidt massage og/eller zoneterapi og evt. clairvoyante beskeder videregives under behandlingen.

  Fjernhealing er også en mulighed. Dette foregår, hvis afstanden mellem klienten og min klinik er for stor, eller situationen taler derfor.


  Massage


  Jeg udfører professionel behandling af spændinger, myoser og hovedpine.

  Rosenbech - Massage

  Alle former for muskelproblemer kan løsnes med massage. Massagen afveksler mellem at være dybdegående og afslappende. Nogle klienter bliver kun behandlet lige på skuldrene og andre får en hel kropsmassage, som tager 1½ time.

  Massage giver både fysisk og psykisk velvære.


  Trance- og Regressionsterapi


  I 2006 var jeg selv i min første trance behandling ved Claus Pedersen ( sansecenter.dk), og har igennem årene været igennem utallige trancer. I april 2013 deltog jeg i kurset "Trance 1" samme sted, så jeg nu selv kan føre en person i trance.

  Rosenbech - Trance

  I en trance behandling kan man behandle og næsten frigøre alt, hvad klienten er klar til. Næsten alt kan lade sig gøre.

  Trance er den tilstand vi er i hver gang vi falder i søvn og vågner op - den tilstand, hvor vi kan have vores klare drømme!
  Når man er i den tilstand kan man rejse i tiden. Det vil sige, at er der en blokering i ens liv, kan man via en trance føres tilbage til den situation, som skabte blokeringen og opløse den. Man kan altså rejse tilbage til der, hvor problemet opstod. Det kan være to uger tilbage, tilbage til barndommen eller måske tilbage til et tidligere liv. Og man kan også rejse ud i fremtiden, og se en kommende oplevelse.

  Der kan skabes kontakt til afdøde, f.eks. hvis man har en uafklaret situation med vedkommende.

  Jeg arbejder ud fra, at vi kun får lov til at se og opleve de ting som er guddommelige i betragtning af at livet skal leves. Så vi kan kun opleve det, der er rigtigt for den enkelte.

  Læs hvad Wikipedia skriver om trance her.

  Læs hvad Michael skriver om sin trancebehandling hos mig her.


  Zoneterapi


  Ved hjælp af zoneterapi kan jeg også behandle de indre organer og kroppens forskellige systemer.

  Jeg behandler for fordøjelses-, hormonelle-, kredsløbs-, udrensnings- og sanseproblemer. F.eks. kan barnløse få hjælp, hvis der ikke er nogle fysiske problemer.

  Rosenbech - Zoneterapi

  Under fødderne sidder zoner, som gør at hele kroppen kan stimuleres og forskellige ubalancer kan bearbejdes. Med zoneterapi kan man behandle rigtig mange ubalancer, som ikke kan nåes med massage. Det kunne f.eks. være at få styrket sit immunforsvar.