English Besøg mig på Facebook

Rosenbech - Massør, Healer og Zoneterapeut

Healing af dyr


Hunde, ja dyr i det hele taget, er ikke skeptiske og har ingen forbehold. De tager gladeligt imod healing.

Og healing kan gøre en forskel, som du kan læse her i beretningen om Aiko.

Beretningen om Aiko


"Aiko er en karelsk bjørnehund på næsten 8 år. Vi fik ham, da han var 10 uger gammel. Han var en nysgerrig hund med krudt i rumpen. Med alderen blev han mere stille og rolig.

Rosenbech - Healing af dyr

For ca. 5 år siden begyndte Aiko at blive bange for at komme ud at gå om aftenen om vinteren. Vi kunne ikke få ham med, selv om vi lokkede med godbidder, kaldte på ham, trak i ham osv. Han virkede nervøs for lyde og genstande, som ikke plejede at være på vores gåture f.eks. poser, skraldespande, papkasser. Når Aiko så eller hørte disse ting, vendte han om og ville hjem i en fart.

Med tiden oplevede vi ikke kun dette i de mørke vinteraftener. Han ville heller ikke gå, når det var lyst om aftenen og til sidst heller ikke sidst på eftermiddagen.

Det har næsten altid været Claus, som gik morgenture med Aiko. Pludselig en dag ville Aiko ikke gå med ham længere. Lige meget hvad Claus gjorde, ville Aiko ikke gå med. Det blev så slemt med Aiko, at ingen af os kunne få ham med ud at gå hverken om morgenen eller eftermiddagen. Det frustrerede os at have en hund, som ikke ville gå ture og selv ville bestemme, hvem den gik med.

Vi besluttede os for at få Tina til at heale Aiko. Tina kom hjem til os og fik Aiko til at ligge i nærheden af hende. Det var tydeligt, at Aiko kunne mærke, der skete noget med ham/omkring ham. Hans hoved begyndte at hænge og lidt efter blev han fuldstændig afslappet. Healingen varede ca. 1 time.

Tina har healet Aiko 2 gange. Han tør nu gå tur både om morgenen og eftermiddagen, og vi kan få ham ud at tisse i haven om aftenen, uden at tvinge ham derud. Nogle gange bliver han endda ude i haven, selvom det er mørkt. Claus kan endnu ikke få ham med ud at gå, men vi håber på, det kommer med tiden."

Karen Galtung